Loading...

Egri Korona Borház Borfalu és Wellness Hotel

Az Egri Korona Borház az egri borvidéken, Egertől 13 km-re, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton található.
A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás nemcsak magas minőségű borok előállításával foglalkozik, hanem –hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez –borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tűzte ki célul.
A háromszintes épület legfelső emeletén található egy 200 fő befogadására alkalmas étterem, egy 50 fős konferenciaterem,
a földszinten egy 120 fős rendezvényterem
a főépület mellett lévő wellness hotelben pedig egy 30 fős szekcióterem.  A termek projektorral, vetítővászonnal és flip-chart táblával felszereltek.
Éttermünk magyaros konyhájával az év minden napján várja a vendégeket, nyáron pedig a szabadtéri teraszunkon fogyaszthatják el remek ételeinket, illetve kóstolhatják meg érmes borainkat.
A Borház mellett mesés környezetben, egyedi panorámával 12 vendégház és egy wellness hotel színvonalas szobáival várja a pihenni vágyókat. Kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének és igényének megfelelő szálláshelyet.
A vendégházak mellett  úszómedence és termálvizes szabadtéri pezsgőfürdő, a wellness hotelben élménymedence, gyermekmedence, finnszauna, bioszauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, sókamra és konditerem biztosítja a vendégek felüdülését.
Előre szervezett csoportok számára ( céges találkozók, szakmai konferenciák, meetingek, továbbképzések, turista-csoportok ) borkóstolóval egybekötött pincelátogatást,  folklór előadást rendezünk. A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató csoportok számára szervezett szüreti program is.  Rendezvényeink színesítését teszik lehetővé a szabadtéri sütés-főzések, bográcsozások.

Tel: 06-36/550-341
rendezveny@koronaborhaz.hu
www.koronaborhaz.hu